Cosul Pietei

Cum comand

Comenzi online

 1. Vezi produsele noastre
  Informeaza-te in ceea ce priveste produsele noastre pe pagina site-ului nostru. Avem o gama larga de produse potrivite nevoilor tale!
 2. Alege produsele dorite
  Odata ce gasesti un produs pe care il vrei, tot ce trebuie sa faci este sa mentionezi cantitatea dorita si sa faci click pe butonul „Adauga la cos”.
 3. Vezi cosul de cumparaturi
  Fa click pe butonul „Afiseaza cosul” din partea dreapta sus a site-ului pentru a vedea si edita produsele selectate. In cazul in care schimbi cantitatea dintr-un produs sau elimini un produs din cos, selecteaza butonul „Actualizeaza cosul” pentru actualizarea comenzii.
 4. Datele de livrare
  Odata ce cosul de cumparaturi contine produsele de care ai nevoie in cantitatea dorita, fa click pe butonul „La finalizare comanda”. Completeaza in fereastra noua deschisa datele de livrare cat mai corect pentru a te asigura ca primesti produsele in cel mai scurt timp!
 5. Creeaza-ti cont
  Trimiterea unei comenzi nu este valabila daca nu deti un cont pe site-ul nostru.
 6. Finalizare comanda
  Odata completat formularul de comanda, fa click pe butonul „Finalizeaza comanda”. Dupa acest pas vei primi apel pentru confirmarea comenzii. Si daca tot ai ajuns pana aici… iti multumim, pentru ca acum faci parte dintre clientii nostri!
 7. Metode de plata
  Plata se face la predarea cosului

Comenzi telefonice

Pentru comenzi telefonice apelati numarul de mobil: 0751 478 610

Pentru a beneficia de serviciile noastre, minima comanda este de 100 de lei! Transportul este gratuit!

Comenzile care vor fi plasate dupa ora 17 vor fi livrate in a doua zi lucratoare.